دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

فراسوی نیک و بد ؛ متن کامل + اعتماد بنفس ؛ دو کتاب در یک مجلد

فراسوی نیک و بد ؛ متن کامل + اعتماد بنفس
درحال حاضر موجود نمی باشد
فراسوی نیک و بد ؛ متن کامل + اعتماد بنفس ؛ دو کتاب در یک مجلد
  • موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
  • مدل: 185707 - 120/6
  • وزن: 1.00kg
0 ریال

فراسوی نیک و بد ؛ متن کامل + اعتماد بنفس

نویسنده: فردریش نیچه ,  ساموئیل اسمایلز
مترجم: داریوش آشوری , علی دشتی
ناشر : خوارزمی - جاویدان
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 300 + 144
اندازه کتاب: رقعی گالینگور - سال انتشار:  1373 _ 1363 - دوره چاپ: 13 _ 1

کمیاب - کیفیت : نو ؛ با گالینگور صحافی شده

 

مروری بر کتاب

فراسوی نیک و بد

درآمدی بر فلسفه ی آینده

این كتاب در اصل نقدی بر مدرنیسم، علوم و هنرهای مدرن است و حتی سیاست مدرن را نیز از آن مستثنی نمی‌كنیم و در عین حال به آن تضادی اشاره می‌كنیم كه كمتر نشانی از مدرنیسم را برخود دارد و بیشتر گونه‌ای دلنشین و تائید كننده است. در نهایت این كتاب مكتب انسانی و دارای مفهوم معنوی و تندرویانه‌تری از گذشته است.

برای پرداختن به فیزیولوژی با وجدانی آسوده باید تاکید کرد که اندام های حسی پدیده هایی نیستند که در فلسفه ی آرمان گرایانه مطرح می شوند، زیرا در چنین حالتی نمی توانند علت امری باشند!به این ترتیب حس باوری، دست کم نه اصلی قاطع، بلکه فرضیه ای نظام بخش است. چه شد؟ 
آیا هستند دیگرانی که حتی می گویند عالم نمود آفریده ی اندام های ماست؟ 
اگر چنین بود، باید جسم خود را جزیی از این جهان ظاهری و آفریده ی اندام های خود می دانستیم!

به نظر من این گفته از اساس باطل است، به فرض اینکه مفهوم علت واجب الوجود از اساس باطل باشد، آیا در نتیجه، جهان نمود، آفریده ی اندام های ما نیست؟

عشق به انسان به خاطر خدا، والاترین و دوردست ترین احساسی است که در میان بشر تا کنون بدان دست یافته اند. اگر وجدان خود را تربیت کنیم در همان حال که ما را می گزد، می بوسد. در عشق حقیقی، روح است که تن را در آغوش می‌گیرد. نیچه در کتابش فراسوی نیک و بد اعلام می‌دارد که باید از دگم گرایی در اندیشه فلسفی دوری کرد. او حقیقت گرایی مطلق افلاطون را زیر سئوال می‌برد و جستجوی خیر و حقیقت مطلق را باطل می‌داند. وی می‌گوید که برای بشر بنیادی‌تر از بررسی حقیقت، جستجوی ارزش آن بوده است و متافیزیسین‌ها همگی به دنبال ارزش گذاری مفاهیم متضاد بوده‌اند. نیچه می‌گوید که باید در تضادهای دوگانه شک کرد.

نیز می‌گوید از کجا معلوم که این تضادهای دوگانه اصلا وابسته به هم و یکی نباشند؟ در فلسفه معین ارزشی بیشتر از نامعین دارد همان‌طور که ارزش نمود کمتر از حقیقت است. اگر چه نیچه مطرح می کند که چه بسا این ارزش‌گذاری‌ها اشتباه و ظاهربینانه است، اما از نظر وی نادرستی یک حکم باعث نمی‌شود که آن حکم را رد کنیم. او احکام نادرست را برای زندگی بشری ضروری می‌انگارد و رد کردن آن‌ها را به معنای رد کردن زندگی می‌داند. از نظر او فلسفه فراسوی نیک و بد ضروری‌ است.

فهرست

زندگانی فریدریش نیچه
سخنی درباره ی فراسوی نیک و بد
درباره ی پیشداوریهای فیلسوفان
جان آزاده
ذات دینی
گزین گویه ها و میان پرده ها
درباره ی تاریخ طبیعی اخلاق

 

اعتماد بنفس

این کتاب یکی از شاهکارهای ادبی قرن هیجدهم مسیحی است که نه تنها در ادبیات انگلستان بلکه در صف آثار فکر به ورشحات قلمی نویسندگان بزرگ که عالم مقامی ممتاز دارد.این کتاب در عین اینکه مشتمل بر حقایق اخلاقی صریح و ساده می باشد؛ بقدری مهیج و دلپذیر برشته تحریر درآمده که خواننده را ملول نمی کند...

...ارزیابى ما از خودپنداره خویش، بر حسب ارزش کلى آن، عزت نفس نامیده مى‏شود. به عبارت دیگر، عزت نفس، میزان ارزشى است که ما براى خود قایل هستیم.»

اعتماد به نفس نیز یعنى شخص احساس کند داراى توانایى و کفایت است. البته لازم به تذکر است که گاهى منظور از عزت نفس در محاورات عرفى، مناعت طبع اقتصادى است که مراد ما در این مقام همان تعریفى است که در بالا بیان شد.

به اعتقاد روان‏شناسان، اعتماد به نفس، اساس هر رستگارى و پیشرفتى است. با اعتماد به نفس، عزم انسان راسخ مى‏شود و در صورت اتکا به دیگرى، ضعیف مى‏گردد. مساعدت‏هایى که از خارج به شخص مى ‏رسد، غالبا پشتکار و قوه مجاهدت را سست مى ‏کند؛ زیرا در این صورت، انسان انگیزه‏اى براى سعى ‏وکوشش نمى ‏یابد..

فهرست

اعتماد بنفس
سعی و ثبات
تصادفات و فرصتها
نقاشان و فرصتها
طبقه اشراف و کار
مردان کار
و...

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات