دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

زبان مصور و کلید زبان

زبان مصور و کلید زبان

نویسنده: ثمینه باغچه بان
ناشر: باغچه بان
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 193
اندازه کتاب: وزیری - سال انتشار: 1347 - دوره چاپ: 1

کمیاب - کیفیت : درحد نو _ نو ؛ واجد تصویر فرح پهلوی ؛ روی جلد اسم نوشته شده

 

مروری بر کتاب 

مصور

راهنمای تدریس کتاب اول

زبان اشاره برای ارتباط غیرکلامی استفاده میشود که افراد ناشنوا بیشتر از این زبان استفاده میکنند. البته سایر افراد نیز بطور ناخودآگاه از علائم و نشانه های این زبان در حین مکالمات و ارتباطات خود استفاده می نمایند.تا قرن شانزدهم، با افراد کر و لال خیلی بی رحمانه رفتار می شد. به آنها به چشم آدمی نادان و بی عرضه نگاه می کردند و حتی آنها را در تیمارستان ها زندانی نموده و یا می کشتند.

ولی در قرن شانزدهم، یک دکتر ایتالیایی به نام ژرم کاردان (Jerome Cardan) درصدد آموزش این افراد از طریق حروف نوشته شده بر آمد. پس از او در قرن هیجدهم، یک فرانسوی به نام شارل دولوپه زبانی اشاره ای اختراع کرد. او حرکاتی با دست و بازو ابداع کرد تا ناشنوایان و لال ها بتوانند با آن منظور خود را به دیگران بفهمانند. او همچنین الفبایی با حرکات انگشت به وجود آورد که شبیه الفبای اشاره ای امروزی بود.

با این الفبا یک فرد کر و لال با انگشتان خود حروف را ساخته و کلمات را هجی می کند. او همچنین به زبان علامتی متکی است، برای مثال حرکت سریع انگشت نشانه، بر سرتاسر لب ها به معنی آن است که شما حقیقت را نمی گویید، یا ضربه آهسته بوسیله سه انگشت روی چانه، به معنی عموی من می باشد. با این الفبا بعضی از افراد کر و لال می توانند تا 130 کلمه در دقیقه را هجی کنند، ولی بسیاری از مربیان این افراد معتقدند که استفاده از زبان علامتی و این نوع الفبا، بهترین روش نیست و با این شیوه، تنها افراد کر و لال می توانند با سایر افرادی که شرایطی مشابه دارند، ارتباط برقرار کنند. بنابراین مربیان از روشی به نام تعلیم شفاهی یا زبانی استفاده می کنند. در این روش، یک ناشنوا یاد می گیرد آنچه را که با او گفته می شود، بفهمد و حتی صحبت کند.

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات