دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

کاربردهای موسیقی درمانی

کاربردهای موسیقی درمانی

نویسنده: علی زاده محمدی
ناشر: اسرار دانش - شباهنگ
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 184
اندازه کتاب: وزیری - سال انتشار: 1388 - دوره چاپ: 3

 

مروری بر کتاب

در روانپزشکی ، پزشکی و روانشناسی

به انضمام موسیقی و عرفان ، طبقه بندی روانشناختی تم های موسیقی ، موسیقی و وحدت جهانی

نويسنده مجموعه حاضر به بررسي تاثيراتي كه موسيقي مي تواند در روند درمان بيماران در زمينه پزشكي، روانپزشكي و روانشناسي داشته باشد پرداخته و به طبقه بندي موسيقي و بيان ارتباط آن با وحدت جهاني و عرفان، بخش هايي را اختصاص داده است. اين كتاب كاربرد موسيقي را روشن مي سازد و با بياني ساده به طرح مفاهيم علمي و تجربياتي مستند مي پردازد كه جايگاه موسيقي درماني مشخص مي كنند.

موسيقي نيازي شناختي است. با توجه به موسيقي دنيايي از زيبايي ها، رمز و راز صوت ها، هماهنگي ها و وحدت اجزا و ارضاي خيال انگيزي ها گشوده مي شود و ذهن از ورود به تصورهاي تازه، الهام و خلق افكار جديد لذت مي برد. انديشه و افكاري كه در ذات دانش موسيقي وجود دارد و با كنجكاوي بشر اندكي از آن كشف شده و دانش گسترده موسيقي امروزي را به وجود آورده است. دانشي كه امروزه به عنوان رشته اي كارا و علمي جايگاه ويژه اي در ميان علوم انساني و رياضي پيدا كرده است.

از سوي ديگر موسيقي با عناصر ذهني مانند تخيل، حافظه، تداعي، الهام و… در آميخته كه در نتيجه از آن مقوله اي شناختي به وجود آورده است. اما موسيقي بيش از هر چيزي نيازي عاطفي و احساسي است. موسيقي سيستم عواطف (ليمبيك) مغز را به سرعت تحريك مي كند و به تحريك احساسي و فرافكني حالت هاي دروني و هم حسي منجر مي شود و در بسياري از مواقع زندگي كه كلام و بيان پاسخگو نيست، مي تواند موجب همدردي و هم حسي شود و از همه مهم تر احساس ها را وسعت بخشد.

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات