دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

کتاب احمد ؛ جیبی

کتاب احمد

نویسنده: میرزا عبدالرحیم طالبوف تبریزی
به کوشش: باقر مومنی
ناشر: شرکت سهامی کتابهای جیبی
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 251
اندازه کتاب: جیبی - سال انتشار: 1346 - دوره چاپ: 1

کمیاب - کیفیت : درحد نو ؛ عطف کتاب زدگی مختصری دارد

 

مروری بر کتاب 

کتاب احمد یا سفینه طالبی گفتگوی پدری است با فرزند پنداری خود در موضوع های مختلف علمی که به زبان ساده و قابل فهم اطفال نوشته شده و مؤلف که خود شیفته دانش و فرهنگ اروپایی بوده، علوم و کشفیات و اختراعات گوناگونی را که از روی کتب روسی دردسترس داشته است در این کتاب شرح داده است.

احمد هفت ساله بسیار باهوش، مستعد و کنجکاو است. او طفل ساده و عادی نیست، بلکه طبیعت یک مرد شصت ساله را دارد و گویی فیلسوف کوچکی است، عاقل، دوراندیش، متین، مجرب و شاید دنیا دیده که در نتیجه یک عمر مطالعه و ممارست، معلوماتی به دست آورده و این فیلسوف (کوچولو) در خلال بازی های کودکانه مرد به بهانه و دوستاویزی پرده هایی از اسرار خلقت و معضلات طبیعت بر می گیرد و گاهی هم چیزی از معلومات خود را به اهل خانه و اطرافیان خود باز می گوید.

خلاصه، کتاب احمد یک دوره علم الاشیاء شیرین و ساده یا یک داستان علمی سودمند که مسائل و اطلاعات ارزنده و مفیدی از زندگی را به صورت یک حکایت خانوادگی بیان می کند و احمد، قهرمان خردسال داستان، ضمن بازی با برادر خود محمود و خواهرش ماهرخ از بیانات پدر دانشمند بهره مند می گردد.

کتاب احمد، اگر چه یک رساله ی آموزشی است و در آن، میدان برای جولان قلم و تصویر صحنه های گوناگون ادبی تنگ است، با این همه از عبارات زیبا و باشکوه خالی نیست. عبد الرحیم بن ابوطالب تبریزی از متفکران عصر انقلاب مشروطیت ایران است که در 1250 هجری قمری در تبریز زاده شد و در ۱۳۲۹در تمرخان شورا، در داغستان، زندگی را بدرود گفت. امتیاز خاص او نسبت به متفکران دیگر آن عصر، نشر علم به زبان ساده در میان عامه مردم بود.

فهرست

جلد اول : سفینه طالبی
جلد دوم : سفینه طالبی
جلد سوم : مسائل الحیات
نخبه سپهری
پندنامه مارکوس قیصر روم
کتاب فیزیک یا حکمت طبیعه
رساله هیئت جدیده

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات