دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

نظم و نثر پارسی در زمینه اجتماعی ؛ از آغاز تا نهضت مشروطه

نظم و نثر پارسی در زمینه اجتماعی
نظم و نثر پارسی در زمینه اجتماعی
درحال حاضر موجود نمی باشد
نظم و نثر پارسی در زمینه اجتماعی
نظم و نثر پارسی در زمینه اجتماعی
نظم و نثر پارسی در زمینه اجتماعی ؛ از آغاز تا نهضت مشروطه
  • موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
  • مدل: 178425 - 68/3
  • وزن: 0.40kg
0 ریال

نظم و نثر پارسی در زمینه اجتماعی 

نویسنده: ایرج نوبخت
ناشر: ربیع
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 141
اندازه کتاب: وزیری گالینگور - سال انتشار: 1373 - دوره چاپ: 1

کمیاب - کیفیت : نو ؛ با گالینگور بر روی جلد اصلی صحافی شده

 

مروری بر کتاب

جلد اول : از آغاز تا نهضت مشروطه

زبان و ادبیات فارسی در مسیر تکاملی خود نسبت به شرائط و اوضاع سیاسی طوریکه گفته آمدیم دارای نشیب و فرازهای زیادی بوده که زمان به اوج درخشش و توجه کامل امرا و سلاطین زمانش و زمانی هم به بی مهری و کم توجهی آنان مواجه میگردیده است .ادبیات گفته ها و نوشته های ظریف و زیبا با هدف نشان دادن رهنمودها و ارشاداتی در را ه سعادت جامعه و آسایش نسل فعلی و پیشرفت آینده است .

در قلمرو زندگی انسان آثار ادبی به عنوان تبلور اندیشه های فردی و اجتماعی در اعتلای فرهنگی و اجتماعی جامعه تاثیر به سزایی دارند . ادبیات در انجام رسالت خود در قلمر و دانش های گوناگون گنجینه ارزشمندی از رویدادها ، ارزشها، آداب ورسوم و پیشینه تاریخی وتحولات اجتماعی جام عه محسوب می شود . پژوهشهای فرهنگی و اجتماعی خط سیر آن و تأثیرش در تحولات اجتماعی، در قالب رمان ، تاریخ ، فلسفه، تأتر، نمایش، و تمثیل و بالاخره شعر و نثر مورد مطالعه و بررسی قرار می گیرد و در این راستا جامعه شناسی ادبیات به عنوان دانشی اجتماعی عملکرد واقعی خود را نشان می دهد .

کهن ترین آثار نوشته شده از سنگ نبشته ها گرفته تا به امروز نشان دهنده خلاقیت اجتماعی وفرهنگی این مرزو بوم بوده است . و تحلیل موضوعات ادبی از جنبه های مختلف اعم از آموزشی، ساختاری، روانشناسی و فرهنگی حائز اهمیت هستند . البته تأثیر ادبیات در جامعه و متقابلاََْ تأثیر جامعه در ادبیات مبحثی غیر قابل انکار است .

به عنوان نمونه پیام های اخلاقی و ادبی یا نثر چه بسا مردم افسرده یا با خشونتی را به اعتدال برساند . مفاهیم سمبولیک ( نمادین ) در آثار شاعران بزرگی چون رودکی، نظامی، عطار، مولوی، حافظ و سعدی، شهریار و دیگران فراوان به چشم می خورد وهمواره مورد توجه اجتماع قرار گرفته و در بیداری مردم در هر عصر و زمانی مؤثر بوده اند . ادبیات مجموعه آثار ظریف وزیبایی است که به صو رت گفته و نوشته در آمده است و وظیفه آن تفسیر و کندوکاو انسان اجتماع، زندگی، فرهنگ، سیاست و بطور کلی هدفش نشان دادن رهنمودهایی از معیارهای ادبی، هنری، احساسی و فرهنگی و دینی در جهت اعتلای روح انسان وارشاد به سعادت اجتماعی واخلاقی جامعه است .

ادبیات آینه تمام نمای رویدادها، آیین ها، رفتارها، تلاشها و اندیشه های جامعه است که زبان حال و شناسنامه یک ملت می باشد و می توان یک جامعه را با بررسی محتوا وموضوع ادبیات آن شناخت . رویدادها، و رفتارهای اجتماعی را دانست و سیر تحول پدیده های اجتماعی را رد یابی کرد .

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات