دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

معبد سکوت ؛ سلفون

معبد سکوت 

نویسنده: برد. تی. اسپالهرینگ
مترجم: فریده مهدوی دامغانی
ناشر: فردوس
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 672
اندازه کتاب: رقعی سلفون - سال انتشار: 1400 _ 1398 - دوره چاپ: 18 _ 16

 

مروری بر کتاب

فلسفه بودایی - بودا و بودیسم - پیشگویی ها

ادبیات ماورای طبیعی و عرفانی امروزه چنان شکوفا شده است و چنان « بیداری » همگانی رخ داده است و چنان پویندگی و تحقیقاتی برای رسیدن به « حقیقت » صورت گرفته است تا اطّلاعاتی درست و دقیق از آموزگاران و استادان بزرگ جهان به مردم ارائه شود که من تصمیم گرفتم تجربیات شخصی ام را که از استادان خاور دور به دست آورده ام، با شما در میان بگذارم. در بخشهای بعدی کتاب، من به هیچ عنوان سعی ندارم از مذهب یا فرقه یا آیینی نوین صحبت کنم. من فقط قصد دارم شرحی خلاصه شده از تجربیاتم با « استادان » خاور دور برای شما ارائه دهم تا حقایق اساسی و اصلی آموزشهای آنان را به شما معرّفی کرده و از آن ها سخن بگویم.

برای تثبیت این یادداشتهای شخصی، همان قدر وقت لازم است که برای تدارک دیدن این سفر اکتشافی به خاور دور، وقت لازم بود. در واقع، استادان ارجمند مورد بحث ما، در سرزمینی بسیار وسیع « پخش و پراکنده » شده اند و تحقیقات متافیزیکی ما به گونه ای بود که ناچار شدیم قسمت وسیعی از سرزمین هندوستان، تبّت، چین و ایران را در نوردیده و از آن ها دیدن کنم. در این سفر، یازده دانشمند بلندپایه و آگاه حضور داشتند که قسمت اعظم عمرشان را در کارهای تحقیقاتی سپری کرده بودند. ما عادت کرده بودیم که هیچ کاری را بدون بررسی دقیق آن قبول نکنیم، و هیچ واقعیتی را به عنوان « حقیقت محض » ، هرگز نمی پذیرفتیم.

ما این سفر را با ذهنی کاملاً شکاک و بدبین و عاری از ایمان و اعتقاد انجام دادیم. با این وجود، در هنگام مراجعت به وطن، کاملاً تغییر فکر داده و کاملاً متقاعد شده بودیم که به راستی خیلی چیزهای عجیب وجود دارند، و به گونه ای « معتقد » و با « ایمان » شده بودیم که سه تن از همراهان ما دوباره بهآن جا مراجعت کردند و تصمیم گرفتند آن قدر در آن جا بمانند تا بتوانند از زندگی انسان آن نواحی، حقایق اساسی را آموخته و سرانجام موّفق شوند همان کارهای آنان را به انجام رسانند و مانند آنان بشوند....

« معبد سکوت » اولین بارتوسط یک پلی تکنسین هوشمند به نام ژاک وایس به زبان فرانسه ترجمه شد . لیکن او نام مستعار لویی کامبل استفاده کرد.این کتاب در بین خوانندگان مشتاق به پیشرفت در راه طریقت و در مسیری که علم و مذهب را یکی می سخت از شهرتی بسیار فراوان برخوردار شد.

کتاب شرح سفری تحقیقاتی به هند و تبت است که توسط گروهی متشکل از 11 دانشمند در سال 1894 صورت گرفته بود. آن ها ادعا می کنند که در طول سفر با عالی رتبه ترین اساتید کوه های هیمالیا دیدار کرده و تجربه زندگی جاویدان و مطاله و بررسی زندگی این اشخاص، منجر به کسب بینشی شگفت انگیز در زندگی و دریافت پیام معنوی شد.

این رویاروی نزدیک آنها را قادر ساخت که شاهد اصول و رخداد های معنوی ای که به صورت روزانه در زندگی این اساتید وجود دارد باشند که حتی می شود به معجزه از آن ها یاد کرد به طور مثال روی آب راه رفتن ویا ظاهر کردن نان برای افراد گرسنه. این کتاب همواره بین جستجوگران معنوی محبوب بوده همچین برای کسانی که شیفته ی فلسفه ی شرقی هستند از طرفی به خاطر متن قابل فهم و سهل الوصولی که دارد می تواند برای کسانی که از خواندن داستان های خوب لذت می برند نیز جذاب باشد.

به هر حال با وجود اکثر اقداماتی که در هند صروت می گیرد، استادان عالی رتبه بودا این را مشخص کردند که حضرت مسیح تجلی بالاترین درجه از مقام روشنگری است و یا تجسم حالت هوشیاری، چیزی که ما همه در جستجوی آنیم، نور مسیح برای هر فرد و برای هر کودکی که پا در دنیا می نهد. اسپالدینگ بعد از استقبال از این کتاب 5 جلد دیگر در سال های بعد به این کتاب اضافه کرد. اسپلادینگ متخصص ژیوفیزیک بود که در سال 1954 از دنیا رفت. 

ادبیات ماورای طبیعی وعرفانی امروزه چنان شکوفا شده است وچنان « بیداری» همگانی رخ داده است و چنان پویندگی وتحقیقاتی برای رسیدن به « حقیقت » صورت گرفته است تا اطلاعاتی درست و دقیق از آن روزگاران واستادان بزرگ جهان به مردم ارائه شود که من تصمیم گرفتم تجربیات شخصی ام را که از داستان خاوردور به دست آورده ام ، با شما درمیان بگذارم.

در اين كتاب از استاداني سخن گفته شده است كه پيامشان به دو چيز خلاصه مي‌شود. (خود را بشناس، آنگاه همنشين خدا باش) در اين كتاب، فقط از نحوه شناخت خدا، با انواع نمونه‌ها، صحبت شده است و هر چند بسياري افكار و انديشه‌هاي جديد و نو به خواننده‌ها عرضه مي‌كند،‌ ليكن در نهايت به اين نتيجه مي‌رسيم كه اين اشخاص نيز فقط قصد رسيدن سريعتر به قلمرو الهي را دارند و بس. اين جا معبد سكوت است، جايگاه قدرت. زيرا سكوت با قدرت مترادف است. هنگاميكه ما در ذهنمان به مكان سكوت مي رسيم، به جايگاه قدرت رسيده ايم.

در آنجا هيچ چيز نيست مگر وحدت. «سكوت اختيار كنيد و بدانيد من پروردگارتان هستم». هنگامي كه نيروهايمان را به مركز انرژي واحدي مي آوريم، در سكوت با خداوند ارتباط برقرار مي كنيم. اين ميراث واقعي بشر است. «من و پروردگار يكي بيش نيستيم». بشر الهي هميشه جاودان است. تنها كافي است يك معبد واحد بسازيم آن هم براي خداوند كه درون ماست و آن وقت روح الهي ضمير آگاه ما را پر مي كند و اوهام مربوط به گناه و بدبختي و مرگ ديگر وجود نخواهد داشت. «اين است هدف اصلي سكوت»....

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات