دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

مدیریت راهبردی در رسانه

مدیریت راهبردی در رسانه

نویسنده: لوسی کونگ
مترجم: علی اکبر فرهنگی - علیرضا قراگوزلو - مریم خطیب زاده
ناشر: دانژه
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 385
اندازه کتاب: وزیری - سال انتشار: 1389 - دوره چاپ: 1

 

مروری بر کتاب

از نظریه تا اجرا

در سالیان اخیر توجه بسیاری به «مدیریت راهبردی» در سازمان‌های تولیدی، خدماتی، دولتی و... شده است و شاید بتوان دلیل آن را سرعت، تنوع و پیچیده شدن اداره ابعاد مختلف اجتماعی و انسانی دانست که ساحت‌های مختلف اجتماعی را مقتضی برنامه‌ریزی‌های بلند مدت کرده است.

از سوی دیگر امروزه به تناسب حساسیت سازمان‌ها در جامعه، مدیریت راهبردی در آن حساس‌تر بوده و تصمیم‌گیری نیز در آن سریع‌تر و بحرانی‌تر خواهد بود و برهمین اساس مدیریت راهبری در حوزه رسانه را می‌توان به نوعی تصمیم‌گیری راهبردی تعبیر کرد.کتاب «مدیریت راهبردی در رسانه از نظریه تا عمل» نیز برهمین مبنا و با تاکید بر دو حوزه نوشته شده است. نخست استراتژی سازمان‌ها در پاسخ‌گویی به محیط بیرونی آنها و در ادامه نیز به معرفی برخی اهرم‌های استراتژیک که بر فعالیت سازمان‌ها تاثیرگذار هستند، می‌پردازد..

صنعت رسانه به طور بنیادین و با سرعت در حال تغییر است و این امر چالش مهمی برای مدیران، محققان و حتی تدوین کنندگان و مجریان دوره های دانشگاهی ایجاد کرده است.در این کتاب تلاش شده تا رهنمودهایی در این زمینه از طرق مختلف ارائه شود. در ابتدا مرزهای صنعت رسانه، تاریخچه دقیق آن و نیز الگوهای کسب و کار به تصویر کشیده می شود و سپس زمینه های مشترک راهبردی و چالش های پیش روی، تشریح و ابعاد ویژه سازمان های رسانه ای را مورد بررسی قرار می دهد.

نویسنده در مقدمه تاکید دارد اهداف کتاب با توجه به 3 اصل نگاشته شده است. نخست اینکه نویسنده در صدد آن بوده است تا از توصیف کردن صرف توسعه‌ها در تفسیر رسانه‌ها فراتر برود و آن‌ها را نیز تفسیر کند و دیدگاه‌هایی را فراهم آورد که به استراتژی‌سازی در صنعت رسانه یاری می‌رساند از سوی دیگر او در این کتاب تلاش می‌کند از طرح کلی مفاهیم مربوط و ابزارهایی برای اثبات ارتباط آن‌ها از طریق کاربرد پا فراتر گذارد و مجموعه‌ای گسترده‌تر از نظریه‌های استراتژی و مدیریت را در حوزه‌ رسانه به کار گیرد. همچنین او در این اثر تلاش کرده است برای ارتباط موثرتر با مدیران اجرایی، دانشمندان، پژوهش‌گران و دانشجویان مدیریت رسانه که اغلب از دیگر رشته‌های علوم انسانی وارد این رشته شده‌اند - تا حد امکان از به‌کارگیری واژگان فنی پرهیزکند. در نگاهی دیگر می‌توان دریافت که این کتاب با تکیه بر صنعت رسانه تالیف و مباحثی مانند  رقابت، بخش خصوصی و مدیریت را در حوزه رسانه با زبانی ساده و عملی به مخاطب نشان می‌دهد.

فهرست

• بخش های صنعت رسانه
• همگرایی و علل آن
• راهبرد در صنایع رسانه ای
• مدیریت تغییرات فناوری
• ساختار سازمانی
• و...

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات