دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

مبانی نظریه جامعه شناختی معاصر و ریشه های کلاسیک آن

مبانی نظریه جامعه شناختی معاصر و ریشه های کلاسیک آن
درحال حاضر موجود نمی باشد
مبانی نظریه جامعه شناختی معاصر و ریشه های کلاسیک آن
  • موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
  • مدل: 152978 - 85/3
  • وزن: 0.60kg
0 ریال

مبانی نظریه جامعه شناختی معاصر و ریشه های کلاسیک آن

نویسنده: جورج ریترز
مترجم: شهناز مسمی پرست
ناشر: ثالث
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 564
اندازه کتاب: رقعی گالینگور روکشدار - سال انتشار: 1389 - دوره چاپ: 1

 

مروری بر کتاب

کتاب «نظریه جامعه شناسی در دوران معاصر» یکی از معروفترین و پر فروش ترین کتابهای نظریه جامعه شناسی است که یک جامعه شناس و نظریه پرداز برجسته بر پایه طرحی نو درباره نظریه جامعه شناختی معاصر نگاشته است.

در ترجمه این کتاب، کوشش شده که با آسان فهم ترین و روانترین جمله های فارسی به خوانندگان در فهم پیچیدگی های نظریه جامعه شناختی تا آنجا که امکان پذیر باشد، کمک شود.

نظریه های کلاسیک که به نظریه های دورکهیم، مارکس، زمیل، وبلن و مید اختصاص دارند، نظریه های کلان معاصر که کارکردگرایی ساخت گرا، نظریه های کشمکش، نظام ها، نئومارکسیستی، فرایند متمدن شدن، استعمار زیست جهان و گردونه خرد کنندهء مدرنیته را مدنظر قرار می دهد،نظریه های معاصر زندگی روزمره که به نظریه های کنش متقابل نمادین، رفتار نمایشی، روش شناسی مردمی، مبادله و گزینش عقلانی مربوط می شوند، نظریه های معاصر تلفیقی که در خصوص نظریه های مبادله تلفیق شده، ساختاربندی، فرهنگ و عاملیت، و ساختمان ذهنی و عاملیت بحث می کنند، نظریه های فمنیستی معاصر و جهانی شدن که نظریه پردازان و نظریه های اصلی معاصر در خصوص فمنیسم و جهانی شدن را به تصویر می کشند.

در پایان هر فصل، برای چکیده کردن و قابل فهم تر ساختن مطالب فصل سی پرسش و پاسخ به نسبت مفصل آورده شده که مسئولیت تهیه و تنظیم آنها به عهده مترجم است.در پایان کتاب واژه نامه ای ضمیمه شده است که شاید بیشترین معادلهای فارسی اصطلاحهای جامعه شناسی را در بر داشته باشد.

فهرست

درآمدی بر نظریه جامعه شناختی
نظریه های کلاسیک ۱
نظریه های کلاسیک ۲
نظریه های کلان معاصر ۱
نظریه های کلان معاصر ۲
نظریه های معاصر زندگی روزمره
نظریه های معاصر تلفیقی
نظریه های فمینیستی معاصر
نظریه های کلان پست مدرن
نظریه جهانی شدن
و...

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات