دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

شناخت حقیقت در پیشگاه تاریخ

شناخت حقیقت در پیشگاه تاریخ

نویسنده: مظفر بقائی کرمانی
ناشر : حزب زحمتکشان ملت ایران

زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 546
اندازه کتاب: وزیری روکشدار - سال انتشار: 1358  - دوره چاپ : 1

کمیاب - کیفیت : درحد نو

 

مروری بر کتاب

در پیشگاه تاریخ چه کسی منحرف شد

متن مدافعات دکتر مظفر بقائی کرمانی در دادگاه تجدید نظر

از زمانیکه انقلاب بزرگ و متهورانه ملت ایران تحت رهبری حضرت آین الله العظمی امام خمینی به ثمر رسیده و رژیم خفقان آور هزار و پانصدساله  سلطنتی با اراده قاطع ملت ایران جای خود را بر رژیم جمهوری اسلامی داد هر دسته و جماعت و هر شخص که در دوران رژیم سابق مورد غضب و یا حتی بی مهری دستگاه حکومتی قرار گرفته بود خود را در صف پرچمداران این انقلاب مقدس جا زده و با تبلیغات بزرگ جلوه دادن مبارزات و اقدامات خود و حتی گاهی با قلب ماهیت و بهره گیری از مبارزات موثر دیگران به ملت ایران و بخصوص طبقه پرشور و در عین حال کم تجربه به جوان این مملکت اینطور وانمود کردند که از سالها قبل و شاید از بدو تولد انقلابی بود و آزادی کنونی ملت محصول افکار و عقاید و یا اقدامات ترقی خواهانه آنان بوده است.

با توجه به قدرت جنگی و مادی رژیم سرنگون شده و مقایسه آن با قدرت انقلابیون که تنها حربه موثر آنان اسلام و ایمان بود موفقیت سریع و غیر منتظره انقلابیون به قدری آنها را بهت زده کرده که دیگر به هیچ چیز جز چگونگی موفقیت انقلاب نمی اندیشند بهت زدگی و سر و صداهای مدعیان مضافا به مناعت طبع و سکوت سنگین مبارزین قدیمی باعث گردیده که ملت پیروزمند ایران ادعای مدعیان مبارزه و آزادی خواهان جدید الخلقه را پذیرفته و در عین حال رل موثر نقش آفرینان واقعی این نهضت مقدس را فراموش نمایند.

مظفر بقایی کرمانی، از جمله شخصیتهای مرموزی بود که طی چند دهه حضور در صحنه‌های سیاسی، در نقش‌های متفاوت و متضادی ظاهر شد.او تحت تربیت پدری که از فعالان انجمن‌های مخفی وابسته به «لژ بیداری ایران» و رهبر «مجمع احیاء نفوس» کرمان و نیز رئیس «فرقه دمکرات» کرمان بود، پرورش یافت.با راهیابی پدرش ـ میرزا شهاب راوری ـ به مجلس شورای ملی در دوره چهارم، به تهران آمد و در ۱۸سالگی به خرج دولت، برای ادامه تحصیل به فرانسه رفت و پس از ۹سال اقامت در آنجا، به ایران بازگشت و فعالیت‌های سیاسی خود را ـ صرف‌نظر از فعالیت‌های مدت اقامتش در فرانسه ـ با عضویت در حزب اتحاد ملی آغاز کرد.

عضویت در حزب کار و در مرحله بعد نوشتن مقاله در روزنامه پند که ارگان حزب کار بود و سپس پیوستن به حزب دمکرات قوام‌السلطنه و تأسیس شعبه آن حزب در کرمان و راهیابی به مجلس شورای ملی در دوره پانزدهم به عنوان نماینده کرمان، از طریق آن حزب، از جمله فعالیتهای بعدی او بود.پس از اختلافاتی که در جبهه ملی از بدو تشکیل دولت مصدق به علت ترکیب کابینه به وجود آمد، عده‌ای از همراهان پیشین جبهه ملی از آن جدا شده و برخی از آن‌ها تشکل‌هایی ایجاد کردند. عبدالقدیر آزاد، فراکسیون وطن را تشکیل داد و مظفر بقایی حزب زحمتکشان ملت ایران را به وجود آورد.

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات