دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

زندگینامه برتراند راسل به قلم خودش

زندگینامه برتراند راسل به قلم خودش
درحال حاضر موجود نمی باشد
زندگینامه برتراند راسل به قلم خودش
  • موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
  • مدل: 162232 - 86/5
  • وزن: 3.49kg
0 ریال

زندگینامه برتراند راسل به قلم خودش

نویسنده: برتراند راسل
مترجم: احمد پزشک
ناشر: خوارزمی
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 1162
اندازه کتاب: رقعی گالینگور روکشدار - سال انتشار: 1377 - دوره چاپ :  1

 

مروری بر کتاب

برتراند آرتور ویلیام راسل، سومین ارل راسل ، فیلسوف، منطق‌دان، ریاضی‌دان، مورخ، جامعه شناس و فعال صلح‌طلب بریتانیایی بود که در قرن بیستم می‌زیست.راسل یکی از پیشتازان فلاسفه در قرن بیستم محسوب می‌شود و «جنبش مخالفت با آرمان‌گرایی» را در اوایل قرن بیستم رهبری می‌کرد. از وی به همراه گوتلوب فرگه و لودویگ ویتگنشتاین، به عنوان بنیان‌گزاران فلسفه تحلیلی یاد می‌گردد.

 این فیلسوف، ریاضی دان و معلم اخلاق و فلسفه و سیاست، از چنان نبوغی در سخنوری و نوشتن برخوردار بود که خواندن نوشته هایش نیز به مانند گوش دادن به سخنرانی هایش شور زیستن و اندیشیدن را در هر آدمی زنده می کرد. او که خود در مقدمه ی همین کتاب از شوق شوریدگی عشق، شوق راه جویی به دانش، و شوق از میان برداشتن رنج های آدمیان به عنوان دلایل اساسی میل بی پایانش به زیست و زندگی در جهان نام می برد، نمونه ی متعالی انسانی ست که لحظه به لحظه ی زندگی اش را وقف دانایی کرده است.

«زندگینامه ی برتراند راسل به قلم خودش» از کودکی تا آخرین سال های حیات راسل را دربرمی گیرد. سال های دانش آموزی و دانشجویی، جنگ های جهانی اول و دوم، سال های حضورش در دانشگاه کمبریج، مهاجرت از انگلستان، سفر به چین و روسیه، بازگشت به انگلستان و هردو ازدواجش، با زبان و روایت زیبا و خواندنی این فیلسوف بزرگ قرن بیستم، در کتاب گرد آمده است.

برتراند راسل که به دلیل عشق به میهنش انگلستان و جایگاه رفیعش در سپهر اندیشه ی زبان انگلیسی به «لرد راسل» شهره بود، با نوشتن زندگینامه ی شورانگیزش، سندی ارزشمند از زندگی در قرن بیستم برای همه ی مردم جهان برجای نهاده است.

برتراند راسل یک فعال ضدجنگ و مخالف امپریالسم بود که به دلیل عقاید صلح‌طلبانه‌اش در طول جنگ‌جهانی اول، از دانشگاه اخراج و به زندان افتاد.او مخالف آدولف هیتلر، منتقد تمامیت‌خواهی استالین، معترض درگیری آمریکا در جنگ ویتنام و همچنین از حامیان خلع‌سلاح هسته‌ای بود.وی در سال ۱۹۵۰، به پاس «آثار متعدد در حمایت از نوع‌دوستی و آزادی اندیشه»، برنده جایزه نوبل ادبیات گردید.


فهرست

زندگی نامه
آثار
دموکراسی اجتماعی
فلسفه لایبنیس
اصول ریاضیات
مقدمه ای بر فلسفه ریاضی
و...

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات