دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

تاریخ تمدن ؛ تحلیلی از تاریخ جهان از آغاز تا عصر حاضر

تاریخ تمدن 

نویسنده: آرنولد توین بی
مترجم: یعقوب آژند
ناشر: مولی
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 790
اندازه کتاب: وزیری گالینگور - سال انتشار: 1378 - دوره چاپ: 4

 

مروری بر کتاب

تحلیلی از تاریخ جهان از آغاز تا عصر حاضر

خلاصه دوره دوازده جلدی

برای تمام کسانی که به «تاریخ تمدن ها» علاقه دارند، بی شک نام آرنولد توین بی (Arnold Toynbee) نامی آشناست. او به سال 1889 م در لندن به دنیا آمد. و در سال 1975 م در سن 86 سالگی چشم از جهان فرو بست. مهمترین اثر وی کتاب «بررسی تاریخ» (A Study of history) است .

واحد مطالعه تاریخی که توین بی در اثر فوق و باقی آثارش برای خود برگزیده است «تمدن» است. «او با توجه به ترکیب ویژگی های مذهبی، جغرافیایی و تا حدودی مشخصه های سیاسی «تمدن» را به عنوان شایسته ترین واحد مطالعات تاریخی معرفی می کند.»

غربی‌ها از نظر تمدن بشری خود را برتر از شرقی‌ها می‌دانند و تمدن شرق را در مرتبه پایین‌تری نسبت به تمدن خود ارزیابی می‌کنند اما توین بی با این‌که خود از دنیای غرب است اما منصفانه به تاریخ و تمدن شرق نگاه می‌کند و به مسائل فرهنگی کشورهای ایران، مصر و چین احترام می‌گذارد.

توین بی بر موضوعاتی همچون مذهب، هنر و فرهنگ بشری تاکید دارد اما به جنگ‌های بشری خیلی نمی‌پردازد زیرا درنظر دارد چکیده اندیشه‌هایش را ارائه دهد. توین بی معتقد است تمدن مانند انسان دوران‌های جوانی، میانسالی و پیری دارد. همان‌طور که انسان در دوران جوانی شکوفا می‌شود و در دوران پیری نیز رو به زوال می‌گذارد، تمدن هم چنین مراحلی را طی می‌کند. به همین دلیل دیدگاه، او ویژگی‌های خاصی برای تمدن قائل است.

از آن‌جا که «دوره‌ی دوازده جلدی بررسی تاریخ» نه تنها مشهورترین کتاب« توین‌بی»، بلکه یکی از آثار بدیع دنیا در مورد تحلیل تاریخ عالم است، بیش‌ترین توجه علاقه‌مندان به فلسفه‌ی تاریخ را هم به خود جلب کرد. توین‌بی این تاریخ حجیم و پر مطلب را در چند مرحله منتشر کرد.وی نگارش شش جلد آن را از سال 1922 آغاز کرد که حدود هفده سال بعد به پایان رسید.

اثر حاضر خلاصه ی «دوره دوازده جلدی بررسی تاریخ »است که به تطبیق تمدن از اعصار کهن تا سال 1972 پرداخته است. این کتاب سعی دارد تا مراحل رشد و فروپاشی و در نهایت اضمحلال تمدن‌ها را تحلیل نماید و نتایجی را نشان دهد که از زوال یک تمدن برجای می‌ماند. در همان حال به تأثیر تمدن‌ها و ادیان متعال بر همدیگر می‌پردازد و اثرات تمدن غرب در مواجهه با تمدن‌های عصر کنونی را توصیف و با این کار در واقع شرح حال فرهنگ و تمدن بشری را در کمال مهارت بازگو می‌کند.

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات