دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

امپراطوری صحرانوردان

امپراطوری صحرانوردان
امپراطوری صحرانوردان
امپراطوری صحرانوردان
درحال حاضر موجود نمی باشد
امپراطوری صحرانوردان
امپراطوری صحرانوردان
امپراطوری صحرانوردان
امپراطوری صحرانوردان
  • موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
  • مدل: 47938 - 111/8
  • وزن: 2.00kg
  • UPC: 850
0 ریال

امپراتوری صحرانوردان

نویسنده: رنه گروسه
مترجم: عبدالحسین میکده
ناشر: بنگاه ترجمه و نشر کتاب
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 1020
اندازه کتاب: وزیری گالینگور روکشدار - سال انتشار: 1353دوره چاپ: 1

کمیاب - کیفیت :

 

مروری بر کتاب

این اثر از مهمترین و ارزنده ترین کتابهای تاریخی است که تماس بسیاری با تاریخ ایران دارد مولف دراین کتاب نفیس مانند نقاشی چیره دست پرده ای رسم نموده که وقایع چین و مغولستان و تبت و هند و ترکستان و ماوراء النهر و بالاخره خاورمیانه و خاصه ایران از ادوار ابتدای تاریخ انسانی تا اوایل قرن بیستم در آن نمایان است.

در اینجا سه چهره مهیب و خونریز ومخرب عالم یعنی آتیلا چنگیزخان و تیمور که روم و ایران و چین را به خاک و خون کشیدند با قلم سحار نویسنده تصویر گردیده اند این اثر گرانقدر تاریخی بارها به چاپ رسیده است  و بی اغراق می توان گفت که از لحاظ دقت و غنی بودن منابع معتبر در نوع خود کم نظیر است و می تواند مورد استفاده همه و بویژه محققان و علاقمندان به تاریخ قرار گیرد.

کتاب امپراطوری صحرانوردان به تاریخ اقوام نیمه‌بربر آسیای‌میانه می‌پردازد. این اقوام که گاه چون سکاها و اسکیت‌ها از نژاد قدیم آریایی، گاه چون چون چنگیز و تیمور از نژاد مغول و تاتار و گاه چون سلجوقیان از نژاد ترک هستند، همواره در طول تاریخ معضل بزرگ آسیا و اروپای‌شرقی بوده‌اند. 

توکیوها، اویغورها، هون‌ها، کی‌تان‌ها، قراختیائیان و نهایتا شاخه‌های گوناگون مغول و ازبک و تُرک، اقوام مورد پژوهش در این کتاب ارزشمند می‌باشند. تصادم این اقوام با تمدن‌های پیشرفته‌ای چون ایران و چین و هند و روم، و صدمات آن‌ها به این تمدن‌ها نیز از دیگر مبحث مطروحه در کتاب است.

...در شمال نایمان ها و در ینی سئی علیا قرقیزها که قبایلی ترک بودند می زیستند و شاهانشان به لقب اینال ملقب می شدند. اینها پس از آنکه در حدود سال 920 در نتیجه فشار ختائیان از ناحیه اورخون علیا رانده شدند دیگر در تاریخ نقشی نیافتند. کرائیت ها از حیث قدرت و توانایی با نایمان ها رقابت داشتند. مسکن آنها به درستی معلوم نیست. چند تن از خاورشناسان مسکن کرائیت ها را در جنوب سلنگا و در اورخون علیا و تولا و اونگ کین در صاین نویان امروزی می پندارند…

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات