دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

افکار شوپنهاور

افکار شوپنهاور

مترجم : مشفق همدانی
ناشر: صفی علیشاه
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 170
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1327 - دوره چاپ: 2

کمیاب - کیفیت : درحد نو

 

مروری بر کتاب

مشتمل بر: فلسفه عشق, تلخیص حکمت عملی و گلچینی از عقاید شوپنهاور

من از كوچكي بيماري را دوست دارم براي اينكه همين اطلاعات ناقصي را كه دارم يك قسمت آن محصول ايام بيماري است. ساعاتي كه من در بستر بيماري خوابيده ام در عين اينكه با رنج و الم دست بگريبانم از لذيذترين ساعات زندگاني من است...

آرتور شوپنهاور را در مقام یک‌متفکر یگانه به‌عنوان صاحب یکی از درخشان‌ترین سبک‌های نوشتاری در میان متفکران غرب و صاحب ایده‌های برانگیزاننده و بصیرت‌زا معرفی کرده‌اند و همین‌ویژگی منجر شده که بسیاری از متفکران، خوانش آثار او را به‌تمامی دلپذیر و آسان بیان کنند.

او در نگارش آن‌چه در تاروپود اندیشه وی قرار داشته، به دور از پیچش‌های کلامی مفهومی و استدلال‌های موشکافانه مرسوم عمل کرده که وجهه بارز متفکران اروپایی بوده است؛ هرچند که بسیاری نیز بر این باورند که سرشت آثار او در نهایت برای فهم، نیاز به ارزیابی و تفسیر دارد و تنها در نگاه اول آسان و قابل فهم به نظر می‌رسند.

آرتور شوپنهاور‏ (۱۷۸۸–۱۸۶۰ میلادی) فیلسوف آلمانی یکی از بزرگترین فلاسفهٔ اروپا و فیلسوف پرنفوذ تاریخ در حوزه اخلاق، هنر، ادبیات معاصر و روانشناسی جدید است. او نه به روح معتقد است نه به ماده بلکه به جهان موجود علاقه دارد، او بیشتر فلاسفه را مورد تمسخر قرار می‌دهد و می‌گوید فلسفه نباید با جملات پیچیده آمیخته گردد، زیرا که همه مردم باید به فلسفه آگاهی کامل داشته باشند.

«کار انسان نباید تفکر دربارهٔ آن پدیده‌هایی باشد که تاکنون کسی به آن‌ها پی نبرده‌است، بلکه باید اندیشیدن به آن واقعیاتی باشد که در برابر دیدگان همه قرار دارد، ولی کسی به آن‌ها نپرداخته‌است.

آرتور شوپنهاور در ۱۷۸۸در شهر دانتزیگ یا گدانسک فعلی متولد شد. خانواده‌اش نسلهای پیاپی از جمله بازرگانان ثروتمند هانزایی بودند و شوپنهاور با هدف ورود به صحنه بازرگانانی بین المللی تربیت شد، نه زندگی دانشگاهی و علم و تحقیق.اما او علاقه‌ای به تجارتخانه خانوادگی نداشت و با اصرار به دانشگاه رفت و بقیه عمر را با درآمد خصوصی‌ای که داشت صرف مطالعات مستقل و نگارش کرد. رساله دکتری او با عنوان ریشه‌های چهارگانه اصل جهت کافی امروز به صورت یکی از آثار کوچک کلاسیک در آمده است. شوپنهاور هنوز بیست و چند ساله بود که چهار سال از عمر را وقف نگاشتن شاهکارش، جهان همچون اراده و نمایش کرد ..

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات