-20 %
لیبرالیسم و امپراتوری
- موجودی: موجود
- مدل: 157914 - 117/1
- وزن: 0.40kg
600,000 ریال
750,000 ریال
آیتمی یافت نشد!
نویسنده: اودی سینگ مهتا
مترجم : اکبر بتوئی
ناشر: امیر کبیر
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 303
اندازه کتاب: وزیری لب برگشته - سال انتشار: 1390 - دوره چاپ : 1
اودی سینگ مهتا، در لیبرالیسم و امپراتوری معتقد است که امپریالیسم، برخلاف اصول لیبرال، ریشه در برداشت های لیبرال در خصوص تعقل و پیشرفت تاریخی دارد. مثلا وقتی لیبرال های بریتانیایی با فرهنگهای ناآشنایی چون فرهنگ هند مواجه می شدند آنها را صرف عقب مانده و بدوی تلقی می کردند. نویسنده در این اثر با نشان دادن تضاد و تنش درونی نظریه لیبرال، فراتر از مطالعات پسااستعماری می رود و ما را به بازبینی در سنت لیبرال و پنداشت های مرتبط با آن رهنمون می شود.
موضوع این کتاب، شرح «لیبرالیسم» و ارتباط آن با کشور «انگلستان» و سیاست های آن است. کتاب حاضر، تلاشی است برای تحلیل دقیق لیبرالیسم به عنوان یک فلسفه سیاسی و اجتماعی و چگونگی منتهی شدن آن به تولّد امپراتوری بریتانیا و سلطه آن بر بخش عظیمی از جهان.
در این اثر که مجلّدی از مجموعه «متون انتقادی غرب مدرن» است، سعی شده تا با نگاهی به رابطه میان لیبرالیسم و امپراتوری «بریتانیا» تفکّر لیبرالیستی در «بریتانیا»ی اواخر قرون هجده و نوزده بررسی و تمامی واکنش های متفکران ایران تشریح شود. همچنین تلاش شده تا با نشان دادن تضاد و نقش درونی نظریه لیبرال به فراسوی مطالعات پسا استعماری قدم نهاده شود و به مخاطب به بازبینی در سنت لیبرال و پنداشت های مرتبط با آن رهنمون گردد.
کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود