
- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 133422 - 96/10
- وزن: 0.30kg
- UPC: 16.8 = 18
سه گینی
نویسنده: ویرجینیا وولف
مترجم: منیژه نجم عراقی
ناشر: چشمه
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 281
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1393 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
همراه با دو بررسی انتقادی
ویرجینیا وولف نویسنده شهیر انگلیسی و از جمله نویسندگان پیشگام در سبک رمان های مدرنیستی است. سبک نگارش رمان به شکل جریان سیال ذهن سبکی است که با آثار ویرجینیا وولف و به خصوص رمان «ساعت ها» به اوج رسید. همچنین کتاب «اتاقی از آن خود» او را پیشرو در حوزه سبک فمنیسم مدرن می دانند. آثار ویرجینیا وولف در ایران به دلیل تاثیری که به خصوص بر بوف کور صادق هدایت گذاشته مشهور است. اما این بار قرار است از این نویسنده کتابی منتشر شود که رمان نیست...
کتاب سه گینی ؛ گینی به معنی سکه طلا در واقع سه جستار است که درواقع ویرجینیا وولف در پاسخ به نامه ای از دوستی نوشته است. مسائل محوری در سه جستار حول محور مسائل روز به خصوص نقد جنگ، دیدگاه های فمینیستی وولف، مسائل فرهنگی و مشکلات زنان است. این کتاب درباره تاملات ویرجینیا وولف درباره جنگ و به چالش کشیدن آن است که همراه دو بررسی انتقادی به چاپ می رسد.
ویرجینیا وولف را بیشتر با رمانهای شاعرانهاش میشناسند و پیشتازی او در عرصهی رمان نو. اما وولف در زمانهای پُرتلاطم زیست؛ زمانهی ظهور علوم نوین، گسترش روانکاوی با انتشار آثار فروید، اوجگیری اندیشههای آزادیخواهانه و عدالتجویانه، و پا گرفتن جنبشهای آزادی زنان؛ زمانهای که یک جنگ جهانگیر خانمانسوز را به خود دید، رویاروییِ آرمانگرایان را در جنگ داخلی اسپانیا شاهد بود و در تب ورود به جنگ جهانگیر دیگری میسوخت. ذهن هنرمند حساسی چون او نمیتوانست به رویدادهای زمانهی خود بیاعتنا باشد.
از اینرو، حتا در شاعرانهترین رمانهای وولف، رگههایی از جنگ و اثرات آن به چشم میخورد.اما، سهگینی آشکارا متنی ضدجنگ است. انتشار آن در فضایی که بسیج برای ورود به جنگ میهنی هر روز بیشتر اوج میگرفت، عملی شجاعانه بود و گویای اعتقاد راسخ وی به صلح و پیوندی که میان مردسالاری و فاشیسم میدید.
کتاب چنان که انتظار میرفت سیلی از واکنشهای مخالف برانگیخت که متن و چهرهی سیاسی ـ اجتماعیِ وولف را نزدیک به دو دهه در محاق فرو برد. اما از اواخر دههی 60، با تغییر فضای سیاسی و ظهور رویکردهای انتقادی نو، وولف با اقتدار تمام به صحنه بازگشت. و از آن پس آثار او، از جمله سهگینی، همواره دستمایهی پژوهشگران، بهویژه فمینیستها، برای نقد شرایط فرهنگی و سیاسی بودهاند