
- موجودی: موجود
- مدل: 128320 - 113/8
- وزن: 0.90kg
در اوج قدرت
نویسنده: انوره دو بالزاک
مترجم: عنایت الله شکیباپور
ناشر: هدف
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 751
اندازه کتاب: رقعی گالینگور - سال انتشار: 1339 - دوره چاپ: 1
کمیاب - کیفیت : درحد نو ؛ با گالینگور صحافی شده
مروری بر کتاب
مصور - شب نشيني فرشتگان
در سال 1814 بالماسكه باشكوهي در پاريس داده شد. در اين بالماسكه از همه طبقه اشخاص مرد و زن دعوت داشتند اما همه آنها رفتار عجيب و بي سابقه مرد جواني را كه ماسك به صورت نزده و زيبائي خيره كننده اش از انظار همگي را به طرف خود جلب كرده بود مورد دقت قرار مي دادند. اين جوان زيبا رفتار و حالات بي سابقه اي داشت و مرتب از اين اطاق به اطاق ديگر و از يك دهليز به دهليز ديگر مي رفت...
آثار بالزاک آینهای از جامعه فرانسه روزگار اوست. او افراد هر طبقه اجتماعی، از اشراف فرهیخته گرفته تا دهقانان عامی را در کمدی انسانی خود جای میدهد و جنبههای گوناگون شخصیتی آنان را در معرض نمایش میگذارد. بهرهگیری او از شگرد ایجاد پیوند میان شخصیتها و تکرار حضور آنها در داستانهای مختلف موجب میشود تا در گسترش روانشناسی شخصیتهای منفرد توفیق یابد.
واقعگرایی (ادبیات) عریان و بدبینی بالزاک به سرشت انسانی که در آثارش هویداست، او را زمینهساز ایجاد جنبش طبیعتگرایی (ادبیات) در ادبیات فرانسه کردهاست. تأثیر او بر بسیاری از نویسندگان ناتورالیست از جمله امیل زولا کاملاً آشکار است. عوامل بسیاری در این بدبینی سهیم بودند، مثل دوران کودکی و اوضاع اجتماعی زمان او.
وی با تردستی و مهارت تمام نشان میدهد که چگونه اشراف پاریس برای رسیدن بمقام بالاتر به سنگینترین جنایات دست زده و از نتیجه دسترنج یک فاحشه میخواهد به مقام دوکی برسد و از طرف دیگر یک وکیل یا قاضی عالی رتبه با توسل به عشقبازیهای زنان خود دستگاه قضات را آلت امیال و هوسهای نفسانی خود قرار داده و برای پنهان کردن مفاسد خویش قانون را به میل و ارادت خویش بازیچه هواهای نفسانی خویش قرار می دهد.
کتاب حاضر، حاصل يك عمر زحمت و مشقات طاقت فرسای نگارنده میباشد که درضمن مسافرتهای پی در پی هر سال قسمتی از آن را تهیه کرده و در هر سال فصل جدید بر آن میافزود تا بتواند يک اثر ادبی و قابل استفاده تقدیم خوانندگان نماید. به طوریکه بالزاك در روز اول قصد نداشت یک کتاب ۷۰۰ صفحهای به اسم، در اوج قدرت برشته تحریر در آورد و در ابتدا نام آنرا، آتشپاره گذاشت که آنهم از يك داستان ساده عشقی تجاوز نمیکرد. اما بعدها ترتیباتی پیش آمد که او از نام آتشپاره و تعریف عشق بازی ساده مادموازل استر با لوسین رو بامپره خوشش نیامد و میخواست داستان خود را به صورت يك کتاب انتقادی و اجتماعی در آورده مفاسد اجتماعی آن روز را در لباس یک عشقبازی ساده مجسم سازد.
وقتی به طراحی سیمای هوس انگیز استر و عشقبازیهای او با لوسينرو بامپره تحت سرپرستی کارلوس هراس افتاد در نظر گرفت که برای نشان دادن هوسهای خطرناك عشق نابهنگام مليونرهای خوشگذران عشق بازی بارون نوسیکن میلونر پاریس را با استر به آن بی افزاید. در اینجا بود که انتقادات عميق وحشتآور خود را آغاز نمود و چون به شرح این حادثه پرداخت میدان قلم وسیع تر شد و ...