
- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 111912 - 87/4
- وزن: 0.40kg
- UPC: 35
خرستان
نویسنده: لوریس چکناوریان
ناشر: صدای معاصر
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 168
اندازه کتاب: رقعی گالینگور روکشدار - سال انتشار: 1395 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
مجموعه سی و یک داستان های طنز خرانه
...در این فاصله قانون خرکی داشت با موفقیت شلنگ تخته خودش را میانداخت و پیشتر و پیشتر میرفت و خرکیتر و خرکیتر میشد، دنیا دیگر خودش را راحت کرده بود از شر مرز ملیت و فرهنگ و سنت و آداب و رسوم و حتا زبان. همه با خیال راحت فقط عرعر میکردند و بس، و وقت و بیوقت، در پیشگاه مجسمهمطلای خر، خم و راست میشدند....
...اگر آدمیزاد در روز چند بار خریت نکند، آدم نمیشود! به علاوه، خرها هر روز که ما را میبینند، میگویند اینها دیگر چه کسانی هستند که روی دو پا راه میروند! خلاصه اینکه آنها هم ما را به چشم دیگری میبینند.
او افزود: آدم هیچوقت نباید خودش را جدی بگیرد بلکه باید کارمان را جدی بگیریم...
در «خرستان» بهاصطلاح خریتهای ما انسانها در قالب کردار و رفتار جانوری چهارپا که خر نام دارد، نشان داده میشود.فابل یا افسانه تمثیلی سبکی از نوشتن است که به قصه منظورم یا منثور کوتاهی گفته می شود که پیام اخلاقی دارد. در این نوع از نوشته ها، شخصیت های اصلی آن حیوانات هستند و مانند انسان ها حرف می زنند. در ادبیات کلاسیک «داستان های بیدپای» یا همان «کلیله و دمنه» را داریم و اگر بخواهیم از اثری متاخر نام ببریم، باید به «خرنامه» اشاره کنیم.
در داستان فابل، حیوانات مانند انسان ها رفتار می کنند و سر آخر درصدد پندآموزی است و نویسنده گفتن حرف را در این گفت و گو از این می گوید که هیچ هدف خاصی را در «خرستان» دنبال نمی کند و فقط درصدد خنداندن دیگران بوده است.