
- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 165710 - 110/1
- وزن: 0.70kg
جامعه شناسی پست مدرنیسم
نویسنده: اسکات لش
مترجم: شاپور بهیان
ناشر: ققنوس
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 416
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1390 - دوره چاپ: 3
کیفیت : درحد نو ؛ برخی از سطور حدود 30 صفحه کتاب علامت گذاری شده است
مروری بر کتاب
اسکات لش جامعهشناسی پستمدرنیسم را در وهله اول به این قصد نوشته است که به شیوه ماکس وبر از مدرنیسم و مدرنیته و پستمدرنیسم «نمونههای ایدهآلی» بهدست دهد. و باز به همین شیوه «پیوندهای گزیده» آنها را با ساختارهای اقتصادی ـ اجتماعی بنمایاند و نیز با استعانت از شیوه مارکس، به تحولاتی بپردازد که در صورتبندیهای اقتصادی ـ اجتماعی جوامع غربی رخ داد و منجر به شکلگیری این «پارادایم»های فرهنگی شد.
«اسکاتلش» تمایزی میگذارد بین مدرنیسم و پستمدرنیسم به لحاظ تفکیک و تفکیکزدایی، به این معنی که در مدرنیسم بین حوزههای مختلف جامعه، تفکیک، رخ میدهد و حوزههای اخلاقی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی از هم جدا میشوند و به استقلال میرسند. سپس در پستمدرنیسم این حوزهها دوباره درهم میشوند و به قول بودریار، درهم فرو میریزند و تفکیکزدایی میشوند.
این کتاب حاوی مجموعه ی منسجم و پیوسته ای از تحلیل های جدی جامعه شناختی درباره ی پست مدرنسیم است و در آن پست مدرنیسم بر اساس نظریه ی اجتماعی، مطالعه جامعه شناختی فرهنگ و شالوده های قشر بنیاد اجتماعی مر بوط به آن، تحلیل و تبیین می شود.
سه فرضیه در مورد پست مدرنیسم بررسی می شوند: فرضیه تغییر فرهنگی که پست مدرنیسم را بر اساس « تمایز زدایی» از مدرنیسم جدا می کند؛ فرضیه نوع فرهنگی که مدرنیسم را « تصویری» می داند، و فرضیه قشر بندی اجتماعی که تولید کنند گان و مخاطبان این دو نوع فرهنگ را درقشرهای در حال افول و ظهور جستجو می کند.