
انسان و شاعر ؛ جبران خلیل جبران
- موجودی: موجود
- مدل: 145065 - 87/6
- وزن: 0.50kg
450,000 ریال
آیتمی یافت نشد!
نویسنده: سهیل بوشروی - جو جنکینز
مترجم: مهرداد انتظاری
ناشر: فرادیدنگار
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 448
اندازه کتاب: رقعی لب برگشته - سال انتشار: 1386 - دوره چاپ: 2
جبران خلیل جبران، نویسنده پرآوزه لبنانی است که به جرات می توان گفت آثارش در همه دنیا طرفدارانی دارد. کتابهای خالق پیامبر در ایران ترجمه شده است و از فروش خوبی برخوردار است. جبران در سال ۱۸۸۳ در یک خانواده مسیحی مارونی در البشری لبنان به دنیا آمد. خانواده وی خانواده فقیری بودند و به همین خاطر نه او و نه خواهر و برادرهایش امکان تحصیل را نداشتند. گفته ها حاکی از آن است که پدر وی مردی بی مسئولیت بوده است که به علت عدم پرداخت مالیات به زندان افتاده بود.
بعد از این اتفاق مادر خلیل جبران او و دیگر فرزندانش را برای زندگی به بوستون آمریکا میبرد. جبران در بوستون به مدرسه رفت. سپس جبران با فرد هلند دی آشنا شد که تاثیر زیادی بر روی زندگی هنری او داشت و در واقع او بود که این نویسنده و نقاش معروف را با اساطیر یونان و ادبیات جهان آشنا کرد. جبران خلیل جبران همواره عشق به وطن را در وجود خود حس میکرد و همین موضوع او را به کشور خودش؛ لبنان باز گرداند. وی در آن جا به یادگیری زبان عربی پرداخت و به همراه یکی از دوستانش مجله المناره را منتشر کرد که حاوی نوشتههای هر دو آنها و نقاشیهای خلیل جبران بود.
او با شنیدن وخامت حال خواهرش تصمیم به بازگشت گرفت، اما متاسفانه وقتی به آمریکا رسید خواهرش از دنیا رفته بود. نخستین اثری که از وی به انگلیسی نوشته و منتشر شد کتاب دیوانه بود که نام او را بیش از پیش بر زبانها انداخت. با این حال آنچه جبران را به نویسنده ای مشهور در سراسر جهان تبدیل کرد، کتاب پیامبر بود.
همانطور که گفته شد او علاوه بر نویسندگی، نقاشی هم می کرد و شعر نیز میگفت. مهارت جبران خلیل جبران در شعر و نقاشی هیچ کم از توانایی او در نوشتن ندارد. از دیگر آثار جبران می توان به پیشتاز، مواکب، اشک و لبخند، بال های شکسته، فریاد قبرها، ماسه و کف، عیسی فرزند انسان و خدایان زمین اشاره کرد. جبران خلیل جبران در سال ۱۹۳۱ بر اثر بیماری سیروز کبدی از دنیا رفت.
کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود